September 02, 2013

Greetings from England + Weekly Dozen Vol.2



Greetings from England

new beginnings all around: it's back to school today in Yorkshire, September just started and will bring many lovely birthdays to celebrate and autumn just knocked on the door too. On the last day of summer holidays the chilly wind came back, announcing the season of change's approach. But I am not worried. We had and amazing summer this year with sun shine through and through. Now I am looking forward to autumn and all the exciting plans we have for the upcoming months.
The last week we spent like school holidays should be spent: with friends and familiy. My favourites Englishman grandmother invited us for Sunday dinner. She lives in a tiny little village surrounded by the most inspiring farmland. I snapped hundreds of pictures of the golden corn that was growing in her backyard.










Now off to a great start into the new season.

Happy Monday everyone!
Nadine





Liebe Gruesse aus England

Neuanfänge an allen Ecken: In Yorkshire geht's heute zurück zur Schule, September hat gerade erst angefangen - damit stehen viele wunderbare Geburtstage zum Feiern ins Haus - und der Herbst hat auch bereits angeklopft. Am letzten Tag der Sommerferien war der kalte Nordwind zurück und kündigte den Anbruch der dritten Jahreszeit an. Aber ich sorge mich deswegen nicht, im Gegenteil, wir hatten einen fantastischen Sommer mit unglaublich viel Sonnenschein. Jetzt schaue ich dem Herbst und all seinen aufregenden Veränderungen und spannenden Plänen mit Freude entgegen.
Die letzte Ferienwoche haben wir noch einmal verbracht, wie Ferien verbracht werden sollten: mit Freunden und Familie. Meines Lieblingsengländers Großmama lud uns am Sonntag zum abschließenden Sonntagsbraten ein. Sie lebt in einem klitzekleinen Dorf umgeben von wunderschönen Ackerland. Ich habe Hunderte von Schnappschüssen von dem goldenen Korn in ihrem Hinterland gemacht.










Nun aber auf zu einem tollen Start in eine neue Saison.

Fröhlichen Montag euch allen!
Nadine

No comments:

Post a Comment